Net buiten het dorp Buren, richting de Kooiplaats en het Oerd, liggen in een rustige en mooie natuurlijke omgeving onze prachtige, voor iedereen toegankelijke visvijvers. Er zijn 2 forellenvisvijvers en 1 natuurvisvijver waarin op verschillende wijzen op verschillende soorten vis gevist kan worden.

De sfeervolle lunchroom met zonnig terras, geeft een mooi uitzicht over de royale visvijvers. De paden naar de visvijvers zijn verhard, en er is een speciale valsteiger aangelegd. Ook voor mensen met een mobiele beperking zijn onze visvijvers goed bereikbaar.

De visvijvers zijn er uiteraard voor individuele visliefhebbers, maar ook zeer geschikt voor groepen zoals bedrijfsuitjes, viswedstrijden, kinderfeestjes etc. Grotere gezelschappen kunnen een eigen vijver reserveren. U kunt ook kiezen voor een geheel verzorgd verblijf, inclusief hengelen en een hapje, drankje, een BBQ of een uitgebreid buffet.

 

Vijver 1, de natuurvisvijver Catch & Release:
Bij deze vijver bent u niet gebonden aan instaptijden. De grote vissen, o.a. steuren, karpers, zeebaarzen en meervallen zijn al in de vijver aanwezig. Deze vissen moeten worden teruggezet in dezelfde vijver en kunnen dus ook niet worden omgeruild voor gerookte vis.

Vijver 2 - Put & Take:
Bij deze vijver bent u gebonden aan dagdelen. Per dagdeel wordt één keer vis uitgezet. Dagdeel 1 is van 9:00 tot 13:00 uur, dagdeel 2 van 13:30 tot 17:30 uur. Zorg dus dat u op tijd bent. In deze vijver worden er 5 regenboogforellen voor u uitgezet.

Vijver 3- Put & Take:
Bij deze vijver bent u eveneens gebonden aan dagdelen (zie vijver 2).
Hier worden 3 regenboogforellen en 1 zalmforel voor u losgelaten. De regenboogforel is tussen de 400 gr. en 600 gr. en de zalmforel is tussen de 1,5 kg. en 2 kg. De gevangen vis mag mee naar huis genomen worden of, indien voorradig, kunt u 2 forellen (schoongemaakt) omruilen tegen één gerookte (max. 10 st.).

 

Tarieven:

Visvijver 1 - de natuurvisvijver:
12,50 euro per eerste 2 uur, daarna 5,00 euro per volgend uur

Visvijver 2:
18,50 euro per dagdeel

Visvijver 3:
23,50 euro per dagdeel

Maak hier een virtuele rondgang!

klik voor een vergroting